Storitev je namenjena vsem podjetjem oz. posameznikom, ki bi želeli pridobiti kompleksna znanja s konkretnih poslovnih področij. Skupaj s partnerji smo se v poslovni mreži Perfectus specializirali za:

Izhajajoč iz izkušenj, da pri nas trenutno ne obstaja specializirana šola za vodstveni kader in da so prav vodje pred zasedbo vodstvenega položaja premalo pripravljeni na nove izzive, smo zanje oblikovali poseben program: Vodenje in voditeljstvo v spremenjenih razmerah. Ta program je še v pripravi in bo na voljo v letu 2023.

1.0 - Akademijo vedno organiziramo za znanega naročnika oz. skupino naročnikov (več podjetij skupaj). Storitev lahko izvedemo v obliki enkratnega izobraževanja, v primeru stalnih potreb podjetja pa v podjetju vzpostavimo učni center. Izobraževanja lahko prilagodimo tudi v obliko študija na daljavo ali samostojnega učenja. Vsak slušatelj dobi tutorja, ki ga spremlja v celotnem obdobju študija.

V kolikor se tudi pri vas kaže potreba po organizaciji interne šole (1.0 - Akademijanas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali najbolje tehnične in vsebinske možnosti, da boste tudi v vaši organizaciji imeli interno šolo.

Več o naših izobraževanjih 1.0 - Akademija si oglejte v naši spletni trgovini Perfectus