Za prednaročilo knjige obiščite našo spletno trgovino Perfectus in si zagotovite svoj izvod med prvimi v Sloveniji!

Knjiga obravnava osnovne dejavnosti igralniško-zabaviščnega podjetja. Tako je v uvodnem poglavju predstavljena organizacija igralniško-zabaviščnega podjetja. Sledi predstavitev oddelka igralnih miz, iger na srečo na igralnih mizah in osnovnih matematičnih pojmov, povezanih z igrami na srečo. V nadaljevanju so prikazane različne igre in simulacija najbolj optimalnega števila igralcev na igralnih mizah. Drugi sklop so igre na igralnih avtomatih z opisom njihovih zanačilnosti in zakonistosti.

Brez internega marketinga si ne moremo predstavljati zadovoljnega gosta. Temu je tudi namenjeno poglavje o internem marketingu. Nadaljujemo s stistemom za spremljanje igre igralcev, saj je prav od teh sistemov odvisno, kako bomo igro gostov nagrajevali. 

Oddelki, brez katerih si ne moremo predstavljati igralnice, so oblagajniško poslovanje, varnost in video kontrola. Blagajniško poslovanje skrbi za izplačevanje dobitkov v gotovini in trezorsko poslovanje. Varnost in recepcija pa skrbita za notranji nadzor in varnost. Videokontrola pa bdi nad poslovanjem preko videonadzornih sistemov. 

Knjigo smo zastavili tako, da je lahko namenjena tako študentom kot tudi profesorjem pri poučevanju igralniške tematike. Prav tako je lahko dobrodošlo gradivo igralniškega menedžmenta.