Ste mladi podjetnik ali razmišljate o tem, da bi se podali na svojo podjetniško pot? Imate dovolj elana, a premalo informacij? Ste inovativni, a premalo podjetni? Imate željo, pa vam primanjkuje resursov? Naši svetovalci vam lahko pomagajo!

Svetovali vam bodo, kako pridobiti sredstva iz različnih skladov. Pomagali vam bodo pri vseh fazah projektne prijave, od razvoja ideje do napisanega projekta. Nudijo vam tudi podporo pri oblikovanju partnerske mreže. Svetovanja prilagajajo vašim potrebam in vas temeljito pripravijo na vstop v svet podjetništva.

S široko paleto znanja, ki ga črpajo iz dolgoletnih izkušenj iz širokega nabora podjetniških dejavnosti, naši svetovalci predstavljajo neprecenljivo pomoč za vse, ki se prvič srečujete z ustanavljanjem podjetja in uresničevanjem svoje poslovne vizije. Stopite korak bliže svojim sanjam in si zagotovite svojega svetovalca še danes! Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili.

Izobraževalni center Perfectus že več let uspešno sodeluje tudi z raziskovalci, ki delujejo kot mentorji startup podjetjem in mladim podjetnikom tako pomagajo pri uresničevanju svoje podjetniške poti. Če vas zanima sodelovanje, nas kontaktirajte. Veselimo se srečanja z vami!

V času koronavirusa bodo vsa svetovanja potekala preko videoklica.