O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI

Svetovanje in izobraževanje, dr. Andrej Raspor s.p. (v nadaljevanju »mi«) posveča varstvu osebnih podatkov veliko pozornost.
V nadaljnjem tekstu navajamo vse informacije o tem, katere vaše podatke zajemamo in kako jih nato obdelujemo.

 

Vaši osebni podatki pri kontaktnem obrazcu

Da vam lahko odgovorimo na vaše direktno vprašanje oziroma povpraševanje, nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte, telefona, po pošti, z osebnim obiskom ali da izpolnite kontaktni obrazec na tej spletni strani. V vsakem primeru vaše osebne podatke varujemo kot poslovna tajnost in jih uporabimo, da lahko z vami izvajamo poslovno komunikacijo oziroma, da vam odgovorimo na vaše vprašanje - povpraševanje. V nobenem primeru vaših podatkov ne posredujemo tretjim.

V primeru, da izpolnite naš spletni obrazec, morate obvezno vpisati vsaj vaše osebne podatke: ime, priimek, telefon in elektronski naslov. Te uporabimo izključno zato, da odgovorimo na vaše vprašanje - povpraševanje. Vaše vpisane osebne podatke ne hranimo v nobeni bazi ali seznamu in jih potem, ko smo vam posredovali odgovor, zbrišemo.

 

Vaša zasebnost pri piškotkih

KAJ SO PIŠKOTKI IN NJIHOV NAMEN

Med obiskom naših spletnih strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so kratke tekstovne datoteke, ki omogočajo lažjo in kakovostnejšo uporabo naših spletnih strani, beleženje vaših morebitnih nastavitev, povezanost s socialnimi omrežji, nam pa izvajanje analize obiskanosti in s tem stalno izboljševanje naše vsebine in naše ponudbe.

Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati oziroma vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani, če tega niste sami nastavili. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in ne potrebuje. Čeprav z našimi piškotki ne posegamo v vašo zasebnost in stran v vsakem primeru obiskujete popolnoma anonimno, vas vseeno vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo dovolite namestitev piškotkov na vaš računalnik.

NASVET

Na shranjevanje piškotkov lahko vplivate tudi z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku. Z ustreznimi nastavitvami lahko kadarkoli omejite njihovo uporabo oziroma jo v celoti onemogočite. Poleg tega lahko kadarkoli preko vašega spletnega brskalnike zbrišete vse piškotke, ki so se že namestili na vašem računalniku. V pomoč vam ponujamo povezave do navodil, koko to storiti pri nekaterih popularnih spletnih brskalnikih:

 SEZNAM NAŠIH PIŠKOTKOV

ime: wf_editor_jform_articletext_state
namen
: naše CMS orodje ga nastavi ob dostopu do strani in je namenjen zgolj delovanju tega sistema in samo v primeru, da ste urednik te strani. Tega piškotka sicer na vašem računalniku ni.
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje

ime: plg_system_eprivacy
namen: stran si zapomni, da ste dovolili uporabo piškotkov
izdelovalec: richeyweb.com za joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: 1 mesec

ime: 4befb2deec58cfc2160f4edd905c1230
namen: stran si zapomni vaš izbrani jezik
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje

ime:21b741b1b1ed6f07bb4cb714bc335980,
09a2e8f29a10fe4cfa115f154bed3e0 ali podobni

namen: interni za delovanje spletne strani
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje

 

Posodobljeno: 1. 8. 2022. 
Dolga Poljana, 1.8.2022 dr. Andrej Raspor, direktor